Naar startpagina


 

 


Home
Nieuws
Biografie
Golf
Tennis
Projecten
Spreker
Ambassadeur
Onderscheidingen
Gallery
Archief
Links
Contact

Monique Kalkman op LinkedIn  Monique Kalkman op Facebook  Monique Kalkman op Twitter      Klik hier om groter te bekijken


Klik hier om groter te bekijken

 

Golf

Sinds 2009, toen ik herstellende was van heftige fysieke problemen, heb ik golf opgepakt als onderdeel van mijn revalidatie. Ik was meteen verkocht en het werd al gauw meer.

In 2014 werd ik NGF (Nederlanse Golf Federatie) golfer van het jaar in de categorie Aangepaste Golf en maak ik nu deel uit van de Nederlandse disabled golfselectie.
Mijn doel is om als eerste topsporter in 3 sporten de wereldtop te bereiken.Monique na haar award golfer van het jaar: "Ik golf nu vijf jaar en heb dit jaar het gevoel dat alles op zijn plek valt. De eerste jaren heb ik met mijn team veel tijd geïnvesteerd in het pionieren in het golfen vanuit de Paragolfer. Er bestond nog geen ideaal plaatje of handreikingen voor de swingtechniek, coursemanagement, materiaal of trainingsprogramma’s. We hebben hier veel mee geëxperimenteerd. 2014 was het jaar van het inslijpen van hetgeen wat we daaruit geleerd hebben en het verlagen van mijn golfhandicap. En daar gaan we de komende jaren op verder bouwen.
Daarnaast wil ik via Fonds Gehandicaptensport kinderen en volwassenen met een beperking helpen ook een positieve swing aan het leven te geven door middel van golf, omdat ik zelf gezien heb hoe geweldig golf hieraan kan bijdragen."


 

 

 © 2007-2019 Monique Kalkman |
Disclaimer

Welzorg